Zwangerschapsfotografie laat je doen door dit bedrijf

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie daar was ik naar opzoek. omdat mijn man en ik ons eerste kindje verwachten willen wij alles vast zetten voor later als de kleine groot is. Daarom zochten wij naar een fotograaf die een mooie zwangerschapshoot kon maken. Al snel kwamen wij uit bij de website van Cawe Fotografie. Omdat dit bedrijf ook bij je thuis komt was dit voor ons de reden om deze onderneming in te huren. Ook na het kijken van de portfolio waren wij er zeker van dat dit was wat wij graag wilde. Als ik vijfendertig weken zwanger ben dan komt de medewerker om foto’s te maken van ons.

zwangerschapsfotografie

De zwangerschapsfotografie bij dit bedrijf is prachtig geworden

Tijdens de fotoshoot zorgde de fotograaf ervoor dat ik en mijn man helemaal op ons gemak voelde. Ook werd er goed geluisterd naar de wensen die wij hadden. Wat vooral fijn is is dat de foto’s gewoon bij ons thuis gemaakt werden. Lekker in ons eigen omgeving. De foto’s zelf zijn ook echt prachtig geworden. Wij, mijn man en ik, hebben dan ook geen enkel moment spijt gehad dat wij dit bedrijf hebben ingehuurd voor zwangerschapsfotografie. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf en je zal zien wat ik bedoel.