De leukste cadeaus voor een wereldreiziger

camera

Gaat binnenkort een van jouw vrienden of vriendinnen op wereldreis? Je kunt ze natuurlijk niet zomaar met lege handen laten vertrekken maar wat geef je iemand die in wereldreis gaat? In dit blog zetten we de leukste en de meest originele cadeautjes voor je op een rijtje!

Een overlevingspakket

Oké, misschien niet een heel origineel cadeau maar wel een heel nuttig cadeau. Een overlevingspakket voor iemand die op wereldreis gaat kan natuurlijk nooit kwaad. Je maakt dit pakket wel origineel door het helemaal zelf samen te stellen maar wat voor spullen kunnen er allemaal in een overlevingspakket? Denk hierbij aan kleine spulletjes die niet veel ruimte in beslag nemen maar die wel heel handig kunnen zijn op reis. Bijvoorbeeld een desinfectie crème, een tandenborstel, tandpasta, een pak kaarten, een paspoorthouder, enzovoort. Hoe weet de persoon in kwestie aan jou cadeau heeft, hoe leuker. En natuurlijk een jungle hoed of een aapje om het overlevingspakket helemaal af te maken.

Een camera

Het thuisfront wil natuurlijk wel op de hoogte blijven van alle spannende avonturen of in ieder geval achteraf meegenieten van alles wat de wereldreiziger heeft beleefd. Foto’s of video’s zijn daarvoor natuurlijk de beste manier. Als je een beetje budget hebt voor een cadeau koop dan een goede camera. Dit kan een gewone camera zijn maar bijvoorbeeld ook een GoPro. Hiermee kunnen daadwerkelijk alle avonturen worden vastgelegd. Is een echte camera wat te groot of te duur? Een vintage camera is ook een leuk alternatief. Hiermee kunnen polaroid foto’s worden gemaakt. Ontzettend leuke maar vooral spontane beeldjes opnames.

Een wereldstekker

Misschien heb je er nooit bij stilgestaan maar niet elk land heeft hetzelfde stopcontact. In Nederland hebben we bijvoorbeeld een hele andere ingang en voltage dan bijvoorbeeld in Amerika. Niet iets waar je als eerste aan denkt als je op wereldreis gaat en grote kans dus dat de persoon in kwestie dit dus ook is vergeten. Koop er eentje die bestemd is voor meerdere stopcontacten zodat ze hem over de hele wereld kunnen gebruiken. Of koop een aantal verschillende losse exemplaren. Hou er alleen wel rekening mee dat dit weer meer ruimte in beslag neemt in de bagage en deze ruimte is meestal schaars bij een wereldreiziger.

Heb je nog meer leuke maar vooral originele cadeau idee voor een wereldreiziger? We horen het graag van je.

Laat als eerste een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*