Een trouwfotograaf in Rotterdam

wedding-ring

Je trouwdag is een van de mooiste en belangrijkste momenten in je leven. Bij deze trouwfotograaf Rotterdam kun je terecht voor mooie loveshoots, boudoir fotografie en voor bruidsfotografie? 

heart

Bruidsfotografie 

Een trouwfotograaf Rotterdam kan het bruidspaar fotograferen waarbij het hart van de fotograaf ligt bij pamperen met goede afspraken en leuke gesprekken die voorzien zijn van prachtige foto’s van de bruiloft en het bruidspaar zelf.

Loveshoots geeft de liefde tussen het bruidspaar weer

Een andere vorm van fotografie zijn loveshoots. Als je ervoor kiest om loveshoots te doen zal dit de liefde tussen het  bruidspaar weerleggen in een erg mooie serie foto’s. Tijdens deze loveshoots zal er met veel humor en kleine opdrachtjes te werk gaan waardoor de fotograaf de reactie krijgt die hij graag op de foto vast wilt leggen. 

Pikane foto’s met een spyce bite

De laatst vorm van trouwfotografie is de Boudoir Fotografie, waarin er licht pikante foto’s worden geschoten met een spicy bite. Tijdens deze fotosessie zul je in de watten worden gelegd voor een visagiste/haarstyliste en ervaar de de vrouwelijkheid ten top. De fotograaf zal je voordat de sessie van start gaat op je gemaakt stelen en zullen er goede afspraken gemaakt worden. Door deze vorm van trouwfotografie zul je de foto’s waar je van hebt gedraag krijgen.