Espadrilles: Een comfortabel en natuurlijk schoeisel

Esparto, ook wel henneptouw genoemd, is het basismateriaal voor espadrilleszolen, espadrilles en sleehakken. Het esparto wordt verkregen uit de houtachtige vezels van de stam van de gelijknamige plant, nadat de plant deze vezels heeft gedroogd met gesponnen en gevlochten om een ​​touw te krijgen waarmee de wiggen en esparto-zolen zijn gemaakt, waardoor het de vorm krijgt die geschikt is volgens naar het ontwerp van de zool van de espadrille kunnen verschillende vormen en hoogtes worden gemaakt, plat, hak, wig …

Ten slotte wordt de esparto-zool gevulkaniseerd met rubber, waardoor het rubber en het esparto-gras verhit worden tot 400 graden, zodat het zijn definitieve vorm krijgt, terwijl het de verbinding van de esparto-touwen versterkt. Tijdens dit proces wordt geen lijmsoort gebruikt, zodat de verwerking zo natuurlijk mogelijk is.

Het laatste proces van het verbinden van het bovenste deel van de espadrille met de zool wordt gedaan door de zolen en het bovenste deel van de schoen met de hand te naaien, dit vereist een geweldige ervaring, wijsheid en traditie, iets dat elk paar espadrilles uniek maakt.

ESPADRILLES EN SANDALEN 2021

Elk zomerseizoen verrassen de nieuwe collecties sandalen en sandalen van merken zoals Juncal Aguirre, Fabiolas, Santa Ana, Maria Victoria en vele anderen ons met ontwerpen en modellen voor mannen en vrouwen, ontworpen om aan te passen aan de behoeften van zowel van dag tot dag als van de meest bijzondere momenten.

In het geval van espadrilles voor heren zijn klassieke modellen, zoals espadrilles met spikes, nog steeds het populairst, hoewel steeds meer mannen kiezen voor kanten sandalen, met meer actuele ontwerpen en een grote verscheidenheid aan materialen, stoffen en kleuren.

Als je op zoek bent naar comfortabele sleehakken die zich aanpassen aan het zomerse ritme, en ” Ik wil comfortabele sandalen ” is jouw stelregel als het gaat om het kopen van damessandalen, aarzel dan niet, want de espadrilles met sleehak zijn jouw beste keuze. Laat ongemakkelijke sandalen jouw zomer niet verpesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *