Ready, set, ACTION!

We zitten in het tijdperk waar alles wordt vastgelegd op camera. We maken foto's en video's om bij te houden wat we doen, zodat we die later aan anderen kunnen laten zien, en zodat we alles nog een keer kunnen herbeleven. Veel mensen maken hier zelfs een beroep van als professioneel vlogger! Ze filmen hun dagelijks leven, en met genoeg animo van kijkers die benieuwd ernaar zijn, kunnen ze de huur betalen.
Maar dan moet je je kijkers wel wat te bieden hebben, natuurlijk! Elke dag op de bank hangen en een beetje zappen wordt voor iedereen saai om naar te kijken; ze willen avontuur! En hoe film je avontuur het beste? Met een Actioncam natuurlijk!

Wat is dat?

Een Actioncam is een kleine compacte camera waarmee je kunt filmen terwijl je veel beweegt. Hij is klein dus handig, werkt heel praktisch en daarnaast zijn de kleine dingen enorm goed bestand tegen wind, schokken, regen, en vaak zijn ze ook waterdicht. Dat houdt in dat je ermee kan gaan duiken, snowboarden, skateboarden, dansen, rennen, freerunnen, turnen, alles wat je kan bedenken waarmee je zelf in actie komt. Daar is de Actiecam namelijk voor gemaakt!

Camera in de kreukels.

Niks is vervelender dan je mooie nieuwe dure camera meenemen op vakantie, om hem dan per ongeluk te laten vallen. Of er komt wat water op. Of hij raakt op een andere manier beschadigd. Daar gaan je foto's en filmpjes. Maar de Actiecamera kan wel tegen een stootje! Hij is zo ontwikkeld dat je hem niet altijd maar in je handen hoeft vast te houden (en dus kans op laten vallen) maar je kunt hem bijvoorbeeld in een hoofdband zetten, of op je arm mee dragen, of op een tripod zetten! Een Actioncam is dus ook lekker handsfree. Ideaal, want zo hou jij jezelf veilig. En de Actioncam filmt je.

Foto's en video's.

De nieuweste Actioncams maken prachtige foto's en kunnen zelfs filmen in 4K. Dat is beter dan sommige grotere en duurdere camera's! Hij is ervoor gemaakt om lang mee te gaan en praktisch bij je te kunnen dragen, dus geen zware camera apparatuur voor jou. Heb jij binnenkort een avontuur, ga je iets leuks doen, festival, vakantie, sport? Vergeet dan niet de Actioncamera mee te nemen en het vast te leggen voor later. Edit zo zelf eigen sport filmpjes, vlogs, of maak prachtige professionele foto's om te delen met je vrienden. Of voor jezelf natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *