Vergeet u niet een zakelijke profielfoto te maken?

Toen ik te horen kreeg dat mijn contract niet verlengd kon worden omdat het bedrijf veel minder werk had dan de voorgaande jaren, betekende dit dat ik moest gaan zoeken naar ander werk. Ik heb toen het advies gekregen om ook op Linkedin te gaan zitten omdat ik dat nog nooit had en in mijn vakgebied is dat uitzonderlijk te noemen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goede zakelijke profielfoto wilde laten maken. Ik ben mij namelijk even in de materie gaan verdiepen en ik heb toen gezien dat ik moest zorgen dat ik een goede, zakelijke profielfoto kon krijgen omdat je met een zelfgemaakte foto vaak snel de plank misslaat. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik moest zijn wanneer ik een goede zakelijke profielfoto wilde laten maken en ik heb gemerkt dat ik het beste even naar de site van jlf.nl kon gaan. Deze mensen kwamen namelijk meteen hoog in Google te staan toen ik ging zoeken naar waar ik iemand kon vinden die voor mij een zakelijke profielfoto konden maken en ik ben daarom erg blij dat ik deze mensen benaderd heb. Ik kreeg van hen te horen dat zij mij goed konden helpen en ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar deze site te surfen wanneer u ook graag een goede zakelijke profielfoto wilt laten maken. Ik heb aangegeven dat ik graag een zakelijke profielfoto wilde laten maken van mijzelf op kantoor want dit was ook de omgeving waarin ik een nieuwe baan zocht. Ik heb toen gemerkt dat ik bij deze mensen aan het juiste adres was want wij konden zorgen dat ik een heel goede sessie kon houden waarin zij zouden zorgen dat ik echt een mooie zakelijke profielfoto kon krijgen. Mocht u dus ook een foto nodig hebben voor een of ander zakelijk profiel, dan raad ik u sterk aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan. Op jlf.nl kunt u precies zien wat de mogelijkheden zijn en ik wilde u daarom ook graag even op deze pagina wijzen.

Mijn zakelijke profielfoto is heel goed gelukt

Ik ben heel blij dat ik hier mijn zakelijke profielfoto heb laten maken en ik kan u aanraden om ook een keer naar de site van jlf.nl te surfen. Deze mensen hebben veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb. Ik heb een heel mooie foto gekregen en ik merk ook dat sinds ik deze op mijn profiel heb staan, mijn profiel heel veel beter bekeken wordt.

Wilt u ook een afspraak maken voor een sessie?

Mocht u ook graag een afspraak willen maken voor een sessie, dan kunt u:

  • Even naar de site van jlf.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen hoe deze mensen u kunnen helpen

Ik hoop dat u hier ook kunt laten maken wat u nodig heeft om uw profiel een professionele uitstraling te laten krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *